SVERIGE

SVERIGE

Friday, December 9, 2011

EU, FINANS DIKTATUR



IMF och ECB, har Godkänt "lånet" till Grekland. Lån som ska till 95% amortera ocker räntor  till Tyska, Franska, Amerikanska Banker!

Maktmissbruk, egoism, partipolitiska maktintresse och korruption, är vad står kvar av den solidariska Europa. Var är den Europeiska drömmen?.

De kommer nu med nya regler som inte alls är folkligt förankrade och motsäger de avtal som den europeiska folket med demokratisk ordning röstat för.
                       
De ändringar som nu föreslås i euroländer kommer att skapa mera protektionism och ännu större obalans och brister i den ekonomiska och monetära unionen. Kanske till och med skapar man elitens Europa. Man frågar sig nu om vad är vitsen med Unionen och vad Merkel Sarcozy är ute efter,

De regler om monetära unionens finansiell/politiska lösningar som nu skapas kommer på många olika sätt att beröra också de länder som inte är med i valuta unionen.
Man vill sänka lönerna och levnadsstandarden i Europa till Asiatisk nivå, en svältande folk. Hurra! för EU och Europas Demokratin...

Regeringar avsätts, folket letar i soptunnor och familjer splittras. Man skapar social demontering utan dess like.

Det rapporteras att de grekiska skolbarnen börjar bli undernärda och den grekiska medelklasens hem ska få vara utan elektricitet och vatten om de inte betalar de skatter som merkel och Sarcozy beslutar.

Nyligen har Italien och Grekland byte regeringar utan fria Val. Regeringar beställdes av EU makten och tillsattes kända Bankirer.

Vart är Europa på vägen?

Tydligen var inte Grekerna så "rika" som alla glatt målade up i de 2 senaste år. Syftet var att smutskasta nationen för att få installera en odemokratisk styre som ska tjäna Merkels och Sarcozy makt intresse.

Europas Nyliberalismen måste ut ur spelet nu!!, den" Fria marknaden" måste strikt regleras!! innan hela Europa står i "lågor".


2 comments:

  1. Vart är EU på vägen?

    ReplyDelete
  2. Jag, faktiskt har tappat tilltron för EU projektet. De politiska aktörerna som faktiskt bedriver den Eu ideologiska frågan, är långt ifrån vad de politiker en tidigare tänkte när de skapade den Europeiska modellen.
    Därutöver har "storhets och egoistiska" tankar, inom de Europeiska politiken, gör att de stora länderna som Tyskland Frankrike, är mera och mera fångade i Lobbyisternas och storkapitalets maktsfär. Således EU enligt min mening har ingen eller i vart fall trygg framtid. I alla fall inte som en Monetär ekonomiska och Valuta & finansiell Union!

    ReplyDelete